NA PREDSTAVLJANJU U IZRAELU PRIČAO O PARTIZANU: Ne mogu sebe da zamislim u CRVENOM

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Feb.2022, 15:41

NA PREDSTAVLJANJU U IZRAELU PRIČAO O PARTIZANU: Ne mogu sebe da zamislim u CRVENOM

Makabi od njega mnogo očekuje.

Đorđe Jovanović zvanično je predstavljen u Makabiju iz Tel Aviva, kao veliko pojačanje u borbi za titulu. Mladi napadač koji je stigao iz Čukaričkog u transferu vrednom 1.900.000 evra predstavio se izraelskoj javnosti kao dete Partizana.

- Znam koliko je dobra naša publika i jedva čekam da ih upoznam. Kao neko ko je odrastao kao navijač Partizana, ne mogu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da zamislim sebe da nosim crveno, tako da mi sa te strane dobro ide - rekao je Đorđe Jovanović.

Mladi fudbaler svakako je želeo da aludira na crveno-bele boje velikog rivala Hapoela Ber Ševe, koji zajedno sa Makabijem iz Haife drže lidersku poziciju sa 46 bodova, što je za 11 poena više od Makabija iz Tel Aviva.

A post shared by Maccabi Tel Aviv FC Official (@maccabitlvfc)

- Poznajem Makabi i njegovu istoriju, ali pre nego što sam stigao razgovarao sam sa nekim ljudima iz Srbije koji su ovde radili i svi su mi rekli da je to najveći klub u Izraelu, da je to klub koji se smatra Real Madridom. Zvao me je trener, zvali su me ljudi iz kluba, želeo sam da dođem jer želim da se borim da vratimo titulu Makabiju iz Tel Aviva. Veoma sam srećan što će me trenirati Mladen Krstajić. On je počeo karijeru u Partizanu, posle toga je igrao u Nemačkoj, on je dobar čovek i dobar trener i ceo njegov tim je veoma dobar - naglasio je Đorđe Jovanović i dodao:

- Znam da su u prošlosti ovde radili srpski treneri Vladimir Ivić i Slaviša Jokanović. Oni su sa Makabijem osvajali trofeje i igrali u Evropu. Mogli bismo to da ponovimo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ĐORĐE JOVANOVIĆ DONEO POBEDU MAKABIJU NA DEBIJU: Doskorašnji napadač Čukaričkog već na startu opravdao poverenje trenera Krstajića

Izvor: Kurir, 06.Feb.2022, 12:54

Klub iz Tel Aviva očekuje dvomeč protiv PSV Ajndhovena u nokaut fazi Lige konferencoija, 17. i 24. februara.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.