NA OVO SE ČEKALO 15 GODINA! U Partizan stigao NASLEDNIK Fredija Hausa! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Okt.2018, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NA OVO SE ČEKALO 15 GODINA! U Partizan stigao NASLEDNIK Fredija Hausa! (FOTO)

Grobari će biti oduševljeni.

Omladinci košarkaškog kluba Partizan gostovali su na tuniru u Maleziji.. Ono što je svima zapalo za oko pored sjajne igre maldih nada crno-belih, svakako je Amerikanac Erik Dejvis, koji nedoljivo podseća na nekadašnjeg igrača tima iz Humske Frederika Hausa.

Uroš Trifunović 21 poen, 8 skokova

Dimitrije Nikolić 21 poen, 9 skokova

Erik Dejvis Jr. 20 poena, 5 skokova, 10 asistencija@TadijaTadic7 12 poena, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 5 skokova, 4 asistencije https://t.co/0RuuaFDLFP

— Đorđe Miljanić (@DjoleMVP) October 4, 2018

U duelu protiv Matrikasa, Dejvis je bio sjajan, a pred fantastičnih poteza zabeležio je 20 peona uz čak 10 asistencija! Pored njega istakli su se još i novajlija Uroš Trifunović sa 21 košem, kao Dimitrije Nikolić sa isto toooliko poena.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.