Mučne scene na rastanku u Nikoziji: Andrija poručio da će tek da priča

Izvor: MozzartSport.com, 04.Feb.2016, 21:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mučne scene na rastanku u Nikoziji: Andrija poručio da će tek da priča

Ivica Ilijev ni reč nije progovorio na sastanku

(Od specijalnog izveštača MOZZART Sporta sa Kipra)

Najbolji fudbaler Partizana Andrija Živković nije imao snage da se večeras lično obrati novinarima u hotelu Hilton posle odluke uprave Partizana da ga udalji iz tima! On je obećao da će to učiniti nekoliko dana po dolasku u Beograd kada bude sabrao misli...

"Ovo je jako težak trenutak za mene. Pod burom emocija nisam u mogućnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << da trenutno izađem pred medije. To ću učiniti za nekoliko dana u Beogradu, kad se emocije koliko-toliko budu slegle", prenela je Živkovićevu izjavu novinarima na Kipru Biljana Obradović.

PARTIZAN: Živkoviću, izbačen si!

Sve ovo dogodilo se posle sastanka mladog fudbalera sa Ilijevim i Vuletićem na kome mu je uručena odluka Radne grupe kojom se nalaže da napusti pripreme i prvim slobodnim letom vrati za Beograd, gde će se priključiti pripremama ostalih profesionalaca u SC Zemunelo.

Saopštenje Partizana:

Andrija, imao si privilegiju, naše veličine su ti želele sve najbolje


Inače, bio je to izuzetno neprijatan sastanak u holu hotela Hilton park. Ivica Iliev nije progovorio nijednu reč, mada je sve trajalo više od pola sata. Živković je sve vreme bio na vezi sa advokatima i menadžerima. Na kraju se pokupio i otišao u sobu s odlukom koja mu je uručena...

(foto: MN Press)
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.