Mitar raspalio maštu grobarima, u Partizan i besplatno?!

Izvor: Sportske.net, 01.Jan.2019, 16:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mitar raspalio maštu ''grobarima'', u Partizan i besplatno?!

Najbolji srpski fudbaler u 2018. godini gleda napred u budućnost, a tamo je i Partizan na vidiku!

Sinoć smo ispratili 2018. godinu, koja će za Aleksandra Mitrovića ostati nezaboravna!

Sve je počelo onom zimskom dramom oko transfera iz Njukasla, trebalo je da ode na pozajmicu u Bordo, pa u Anderleht i kada je već stigao u Brisel, javio se Slaviša Jokanović i odveo ga u Fulam, bukvalno u poslednjim >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << satima prelaznog roka.

Od tada se bukvalno preporodio. Fenomenalno se snašao na ''Krejven Kotidžu'' i do kraja proleća dao najveći doprinos plasmanu Fulama u Premijer ligu.

Potom je usledio nastup na Svetskom prvenstvu sa reprezentacijom Srbije, a tokom jeseni i njegovi brojni golovi u Premijer ligi, kao i u Ligi nacija.

Sve je začinjeno u poslednjoj utakmici u 2018, kada je golom u nadoknadi vremena doneo Fulamu trijumf protiv Hadersfilda (1:0).

Naravno, potpuno zasluženo je dobio priznanje za srpskog fudbalera godine, verujemo da će u istom stilu nastaviti i u 2019. godini.

Ne sumnjamo da ćemo ga i u narednim godinama gledati u Premijer ligi, ili možda u još nekoj od ''Liga petice''.

Ali, ono što on silno želi, to je da jednog dana ponovo obuče crno-beli dres svog Partizana. Pa, makar i besplatno.

''Daj bože! Nadam se i ja, 100 puta sam rekao da bih želeo karijeru da završim u Partizanu. Ona slika sa trofejom prvaka Srbije u Partizanovom dresu, pred navijačima u Humskoj, to je slika za ceo život.







Partizan je moja kuća, a gde god da odeš i koliko god da ti je lepo, uvek želiš da se vratiš svojoj kući.







Samo da me zdravlje posluži, a pristao bih i besplatno da odigram makar jednu sezonu. Samo da još jednom osetim onu tremu pred izlazak na teren u Humskoj'', poručio je Mitrović u novogodišnjem intervjuu za ''Informer''.

Ipak, do tada će navijači Partizana morati još da se strpe.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.