Mišković ne može sâm – bivši plej Partizana uništio Megu

Izvor: B92, 03.Feb.2019, 19:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mišković ne može sâm – bivši plej Partizana uništio Megu

Košarkaši Zadra pobedili su Mega Bemaks na gostovanju u 18. kolu ABA lige rezultatom 97:85.

Mega je u prvom ovosezonskom duelu dve ekipe slavila u Hrvatskoj, pa se Zadar sada osvetio srpskom predstavniku i ostvario šestu pobedu.

Mega se držala do početka druge četvrtine, ali je tada Zadar krenuo da "gradi" svoju prednost. U drugoj deonici viđeno je čak 56 poena, a Zadrani su sa pet poena prednosti otišli na pauzu.

U trećoj četvrtini gosti su nastavili >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da igraju dobro i imali čak i 15 poena prednosti, ali je Mega uspela da se vrati u meč početkom četvrte četvrtine. Izabranici Dejana Milojevića su serijom prišli na samo jedan posed zaostatka, ali je Zadar ponovo "povukao" i vratio prednost na dvocifrenu.

Zadar nije dopustio Megi da se ponovo vrati u meč i mirno je priveo meč kraju.

Kod Zadrana je Kvame Von, bivši plejmejker Partizana, postigao 23 poen i imao osam asistencija i sedam skokova. Luka Žorić je upisao 15 poena, Šime Špralja i Vladimir Dašić po 11.

Najbolji u domaćem sastavu bio je Nikola Mišković sa 25 poena i devet skokova. Luka Ašćerić je dodao 12, Aleksa Marjanović deset, a Zoran Nikolić devet poena.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.