Mirkovićev blef, ovo je sastav za Radnik! (SASTAVI) (foto)

Izvor: Sportske.net, 10.Nov.2018, 13:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mirkovićev "blef", ovo je sastav za Radnik! (SASTAVI) (foto)

Strateg crno-belih Zoran Mirković "blefirao" je pred duel sa Radnikom iz Surdulice.

Fudbaleri Partizana otvaraju drugu rundu ligaškog dela takmičenja u domaćem prvenstvu utakmicom sa ekipom Radnika iz Surdulice.

Surduličani su na otvaranju sezone šokirali crno-bele i priredili im do sada jedini poraz u Super ligi, zbog čega je trener Partizana Zoran Mirković na jučerašnjoj konferenciji za medije rekao da je Radnik dužnik njegovog tima.

Najavio je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Zoran Mirković iznenađenja u startnoj postavi, ali izgleda da je "blefirao", pošto je odlučio da izvede gotovo identičnu postavu koja je igrala protiv Vojvodine.

U odnosu na duel sa Novosađanima u startnoj postavi je Danilo Pantić, a u protokolu nema Gorana Zakarića koji je povređen.

Partizan: Stojković - N. R. Miletić, Valijente, Marković, Urošević - Đerlek, Zdjelar, Pantić, Janković - Nikolić, Gomeš;

Klupa: Kljajić, Tošić, Ivanović, N. G. Miletić, Kosović, Enake, Smiljanić;

Radnik: Vasiljević, Mladenović, Milovanović, Žarković, Stevanović, Pantelić, Stojanović, Nikolić, Keremeh, Zlatanović, Kovačević;

Klupa: Lekić, Pavlović, Ristović, Bojić, Pjčić, Stojanović, Danoski.

Utakmica na stadionu u Humskoj počinje u 13 časova.

Foto: FK Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.