Mirković zadovoljan igrom i revoltiran suđenjem: Znam da namirišem stvari

Izvor: BKTV News, 19.Sep.2018, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mirković zadovoljan igrom i revoltiran suđenjem: Znam da namirišem stvari

Fudbaleri Partizana savladali Rad (1:0) i napravili dobru uvertiru za 158. večiti derbi

Svoje utiske sa večerašnje utakmice izneo je Zoran Mirković.

"Čestitao bih fudbalerima Rada na fer i sportskoj borbi, žao mi je zbog njihovih povređenih igrača. Takođe bih čestitao i mojoj ekipi na dobroj utakmici. Bilo je dosta dobrih stvari, ima pomaka u samoj igri. Imali smo problem sa realizacijom u prvom poluvremenu, ali generalno mogu da budem zadovoljan, >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << napravili smo dobru uvertiru za derbi", kazao je šef stručnog štaba crno-belih.

Igrači, stručni štab i navijači Partizana tražili su jedanaesterac u 71. minutu utakmice posle duela Marka Jankovića i Filipa Kasalice u kaznenom prostoru gostiju.

"Konkretno, ovaj mladi gospodin koji je sudio večerašnju utakmicu (Miloš Đorđić, prim. aut) nam je sudio i protiv Mačve. Imam pamćenje kao slon, ako vratimo film kako je lagano dosudio penal protiv nas u Šapcu, a kako lagano večeras nije dosudio... Meni neke stvari ovde nisu jasne, odnosno kristalno su mi jasne. Ako nama u srpskom fudbalu trebaju ovakve stvari - nema problema! Ja nisam iz te priče. Mnogo dugo igram fudbal i mnogo dobro ga vidim i osećam, retko šta može da mi promakne, a znam da namirišem stvari", rekao je revoltirani strateg Parnog valjka.

Usledilo je pitanje novinara da li se možda plaši slične situacije u nedelju, na večitom derbiju.

"Ne plašim se nikoga. Čega da se plašim? Takvih ljudi? Zašto bih se plašio? Ali, jednostavno, jedno s drugim ne ide."

Osvrnuo se Mirković potom i na činjenicu da su crno-beli u tri poslednje utakmice slavili istim rezultatom - 1:0.

"Neko bi rekao italijanski stil igre. Malo golova primamo, međutim protivnik nam napravi uvek šansu ili dve, ili kao u prošloj utakmici više od toga, a imamo problem sa realizacijom", izjavio je Bata i u nastavku prokomentarisao dve propuštene prilike Rikarda Gomeša, u kojima je centarfor Partizana mogao i da proigra nekog saigrača:

"Kada se ne postigne gol uvek mogu da se nađu zamerke. Međutim, on je napadač, a oni imaju svojstvo da su malo i egoisti, pa možemo da pripišemo tome. Biće bolje."

Već za četiri dana crno-bele očekuje duel sa Crvenom zvezdom, a strateg Partizana zna šta je najbitnije do nedelje.

"Psihološka priprema i priprema detalja za utakmicu, a biće ih pregršt. Neka pobedi bolji", zaključio je Mirković

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.