Mirković pričao o prelaznom roku, ali Partizan već u subotu dobija VELIKO pojačanje

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Nov.2018, 14:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mirković pričao o prelaznom roku, ali Partizan već u subotu dobija VELIKO pojačanje

Utakmica sa Surduličanima na programu je u subotu.

Utakmicom sa Radnikom, fudbaleri Partizana u subotu (13.00) nastaviće takmičenje u Superligi Srbije, a šef struke crno-belih, Zoran Mirković govorio je o meču (više pročitajte OVDE), ali i o nekim drugim temama. Zimski prelazni rok je sve bliži, a strateg kluba iz Humske je odgovorio i da li se razmišlja o pojačanjima.

- Do tada imamo još dosta utakmica. Razmišlja se i u tom pravcu. Postoje pozicije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koje bi trebalo da se pojačaju - objasnio je Mirković koji će posle duže pauze moći da računa i na Zorana Tošića. Ostaje da se vidi da li će posle oporavka popularni Bambi biti i starter.

Utakmica će biti prenošena na TV Arena Sport 1, a glavni sudija biće Igor Stojilković.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.