Mirković ga želeo u Partizanu, sad je najbolji stranac u Izraelu!

Izvor: Sportske.net, 09.Maj.2019, 00:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mirković ga želeo u Partizanu, sad je najbolji stranac u Izraelu!

Mnogima je bila čudna ova Mirkovićeva želja, ali očigledno je imao dobar razlog.

Nedugo pošto je letos preuzeo ekipu Partizana od Miroslava Đukića, tadašnji trener crno-belih Zoran Mirković je predložio angažovanje veziste Aleksandra Šćekića i ta mu je želja brzo ispunjena, ali je potom želeo još jednog crnogorskog reprezentativca.

U pitanju je iskusni napadač Fatos Bećiraj >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << , koga je Mirković želeo u ekipi umesto Ognjena Ožegovića koji je poslat na pozajmicu u ruski Arsenal iz Tule.

Međutim, uprava Partizana nije angažovala Bećiraja, koji se početkom septembra preselio u Makabi Netanju, u Izrael.

Ispostavilo se da je to za njega bio sjajan izbor, i za njega i za njegov sadašnji klub, jer je na 32 utakmice ove sezone postigao 16 golova, uz dve asistencije i drugi je strelac lige iza Atara, napadača Makabija iz Tel Aviva.

Ovih dana dobio je i veliko priznanje - proglašen je za najboljeg stranca ove sezone u izraelskom šampionatu.

Tridesetjednogodišnji Bećiraj sa Makabijem iz Netanje ima ugovor do leta 2020. godine.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.