Miletić: Presrećan sam, zaslužili smo LE; Pavlović: Verovao sam u ekipu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Avg.2019, 23:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miletić: Presrećan sam, zaslužili smo LE; Pavlović: Verovao sam u ekipu

Defanzivac Partizana i strelac gola vrednog Lige Evrope Nemanja Miletić rekao je da je presrećan što su crno-beli izborili jesen u Evropi.

Partizan je u Moldeu odigrao nerešeno 1:1, a Miletić je u 80. minutu posle centaršuta Zorana Tošića postigao gol glavom za ulazak u grupnu fazu LE.

"Sada sam pod utiskom, ne znam šta da kažem. Presrećan sam i zahvalio bih se svim svojim saigračima. Ovoga puta >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sam ja postigao gol, a mogao je neko drugi", rekao je Miletić posle meča dodao da pogodak posvećuje svojoj porodici, devojci i sestri Bojani.

Odbrambeni fudbaler istakao je i da je Partizan zaslužio mesto u Evropi.

"Drago mi je zbog nas, mislim da smo ovo zaslužili. Mislim da zaslužujemo Evropu", zaključio je Miletić.

Pavlović: Verovao sam u ekipu, znao sam da ćemo izjednačiti

Prvotimac Partizana Strahinja Pavlović rekao je da je imao osećaj da će crno-beli da postignu gol za izjednačenje i prolaz u grupnu fazu Lige Evrope.

"Opet je bila teška utakmica, morali smo da se vraćamo u igru. Uspeli smo da postignemo gol iz uvežbane akcije na prekidu. Iako igra nije bila na najvišem nivou, do grupne faze ćemo je podići na maksimalni nivo", rekao je Pavlović posle utakmice.

Pavlović je govorio i o tome šta mu je prolazio kroz glavu kada je Molde poveo sa 1:0.

"Pitao sam se kako baš da se odbije lopta na drugu stativu i da igrač bude sam, ali znao sam da ćemo dati gol. Verovao sam u ekipu, znao sam da ćemo izjednačiti, imao sam osećaj i pre utakmice. Na kraju se sve isplatilo", rekao je on i prokomentarisao svoju jučerašnju izjaviu da će neko iz odbrane postići pogodak.

"Osećam se kao da sam ga ja dao. Uvežbana akcija koja je prošla. Dosta vremena smo posvetili prekidima i isplatilo se u najboljem mogućem trenutku", zaključio je Pavlović.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Miletić: Presrećan sam, Partizan zaslužuje Evropu

Izvor: B92, 29.Avg.2019

Defanzivac Partizana i strelac gola vrednog Lige Evrope Nemanja Miletić rekao je da je presrećan što su crno-beli izborili jesen u Evropi...Partizan je u Moldeu odigrao nerešeno 1:1, a Miletić je u 80. minutu posle centaršuta Zorana Tošića posigao gol glavom za ulazak u grupnu fazu LE..."Sada...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.