Mijailović: Dug smanjen na 3,8 miliona evra, sad Marfin banka duguje Partizanu

Izvor: BKTV News, 25.Jun.2018, 20:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mijailović: Dug smanjen na 3,8 miliona evra, sad Marfin banka duguje Partizanu

Predsednk-crno belih obelodanio finansijski izveštaj

Dug Košaraškog kluba Partizan smanjen je na 3,8 miliona evra, izjavio je danas predsednik kluba Ostoja Mijailović.

"Partizan je bio rudnik bez svetlosti, niko ga nije hteo zbog dugova i trebalo je pripremiti sistem. Finansijski smo stabilizovali klub, dug je bio 7,1 milion evra, a sada smo ga dosta smanjili. Od preostalog duga od 3,8 miliona >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << evra, 1,7 miliona evra se duguje bivšim igračima", rekao je Mijailović na konferenciji za medije.

Veliki posao urađen je sa Marfin bankom i prema rečima prvog čoveka Partizana, sudski veštaci su utvrdili da banka duguje njima.

Kao glavni cilj označio je povratak u Evroligu i napad na osvajanje ABA lige.

"Nisam zadovoljan petim mestom u ABA, niti igrama u Superligi, ali je osvajanje Kupa dobar rezultat", kazao je Mijailović.

Za direktora mlađih selekcija imenovan je još jedan bivši košarkaš crno-belih Vladimir Dragutinović.

Novi sportski direktor, nekada igrač Nikola Lončar, navodi da se vratio u Partizan kako bi pomogao klubu da se vrati na mesto "kojem pripada".

"Još pravimo strategiju, ciljevi su Evroliga i trofeji. Nadam se najboljem, doneću znanje, energiju, kontakte...Nisam verovao da će Mijailović ovako brzo da stabilizuje klub", navodi Lončar i dodaje da radi na pojačanjima, ali neće da otkriva imena.

Potvrdio je da će kapiten Novica Veličković i u sledećej sezoni predvoditi crno-bele.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.