Mi smo mnogo bolja ekipa nego što smo pokazali VIDEO

Izvor: B92, 06.Nov.2019, 00:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Mi smo mnogo bolja ekipa nego što smo pokazali" VIDEO

Bek Partizana Ognjen Jaramaz je rekao za B92 da je njegov tim bio nadigran u oba smera u duelu sa Venecijom.

Beogradska ekipa je doživela prvi poraz u Evrokupu, u šestom kolu, od italijanskog predstavnika rezultatom 83:69.

"Poraz boli jer se izgubilo na domaćem terenu pred našim navijačima. Nije bilo dobro, mi smo mnogo bolja ekipa nego što smo pokazali. Nadigrani smo u oba smera. Moramo da analiziramo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i da ustanovimo probleme", rekao je Jaramaz.

On se saglasio sa konstatacijom da postoji umor, ali je dodao i da ne misli da je to glavni uzrok poraza.

"Sprečili su nam protok lopte u napadu, dobro su pripremili utakmicu, nismo uspeli da se razigramo, teško smo dolazili do poena, bili smo spori u napadu. Moralo je to mnogo bolje", dodao je Jaramaz.

Partizanu slede utakmice protiv Zadra, Tofaša i Crvene zvezde.



"Prvo Zadar... Očekujem da budu veoma motivisani, neophodna im je pobeda. Očekujem da bude vatrena atmosfera u njihovoj hali. Mislim da imamo dovoljno vremena da se oporavimo od poraza i da se pripremimo za tu utakmicu
", istakao je Jaramaz.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.