Marko Čakarević ponovo u Partizanu

Izvor: B92, 19.Sep.2017, 17:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marko Čakarević ponovo u Partizanu

Dosadašnji košarkaš Dinamika Marko Čakarević vratio se u Partizan, pošto je sa crno-belima potpisao jednogodišnji ugovor.

Najkorisniji igrač KLS za sezonu 2016/17. se tako vratio u klub u kojem je već igrao od 2011. do 2013. godine i sa kojim je osvojio jednu titulu u ABA ligi i dva trofeja u Super ligi Srbije.

U novoj sezoni, Marko Čakarević će nositi dres sa brojem 24.

Čakarević je, osim za Partizan i Dinamik, u karijeri igrao i za ASVEL, Pelister, Svislajon Takovo, Radnički iz Kragujevca, Metalac iz Valjeva, Igokeu i Temišvar.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Nemanja Stevanović ponovo u Radničkom

Izvor: KGsport.info, 19.Sep.2017

Odbojkaški klub Radnički doveo je kapitalno pojačanje za novu sezonu u Super ligi Srbije. Nemanja Stevanović će po treći put obući dres kluba sa kojim je osvojio dve titule prvaka države i trofej u Kupu Srbije.. Naime, Stevanović je bio deo one sjajne generacije Radničkog koja je dominirala...

Nastavak na KGsport.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.