Malatija se naljutila i odmah zasela na vrh

Izvor: Mondo, 19.Avg.2019, 00:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Malatija se "naljutila" i odmah zasela na vrh

Tri dana nakon ispadanja od Partizana u kvalifikacijama za Ligu Evrope, na startu turskog prvenstva razbijen aktuelni vicešampion Bašakšehir.

Malatijaspor u četvrtak je u revanšu protiv Partizana ostala "kratka" za jedan gol i tako završila nastup u Evropi.

Ta eliminacija ne da nije poremetila njene igrače, nego im je dala dodatni motiv da dobro počnu takmičenje u turskoj Superligi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
Aktuelni vicešampion Bašakšehir, već nekoliko godina Top 4 ekipa u Turskoj, savladan je rezultatom 3:0, čime je Malatijaspor zajedno sa Sivasporom zasela na čelo tabele.

Gosti iz Istanbula su u 67. minutu ostali bez isključenog Kahvečija i vrlo brzo doživeli slom.

Giljerme je u 68. minutu zatresao mrežu na asistenciju Bifume, u 88. je Brazilac asistirao Adisu Jahoviću, a tačku je iz kontranapada u nadoknadi vremena stavio Fofana.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.