MNOGO VAŽNA VEST U HUMSKOJ: Igrač koga Partizan SILNO želi, ponovo je SLOBODAN kao ptica na grani!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jan.2020, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MNOGO VAŽNA VEST U HUMSKOJ: Igrač koga Partizan SILNO želi, ponovo je SLOBODAN kao ptica na grani!

Neočekivani obrt.

Kada je odbio Partizan zbog Peruđe, činilo se da je transfer Slobodana Rajkovića sa Italijanima gotova stvar. Mnogi su ostali u šoku pošto je bivši igrač HSV-a posle medicinskih pregleda rekao "NE" članu Serije "B" i uputio se u Rusiju na pregovore sa Ufom.

Kako prenosi "Žurnal", ni razgovori sa ekipom koja se takmiči u Premijer ligi nisu urodili plodom, pa je nekadašnji rerpezentativac Srbije slobodan kao ptica na grani!
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Partizan je ponovo u igri, jer dve strane od dogovora deli 200.000 evra. Podsetimo, Rajković je Partizanu prvobitno tražio 600.000 evra, pa je u međuvremenu spustio svoje zahteve na pola miliona evropskih novčanica.

Crno-beli su, međutim, bili spremni da Slobodanu plate 300.000 evra, a situacija je i dalje nepromenjenja. S tim što, izgleda, posle novog Rajkovićevog neuspeha da završi transfer, sada ima više prostora za manevar i eventualni dogovor.

Partizan je na potezu, ali i Peruđa se pita. Naime, Masimo Odo, koji je najviše želeo Rajkovića, smenjen je i umesto njega doveden je Serse Kosmi, iako je prvobitno bilo planirano da to bude Stefano Kolantuono.

Pitanje je, naravno, da li i Peruđa sada želi saradnju sa Srbinom, obzirom da ih je odbio "u minut do 12". To otvara šansu za novi napad kluba iz Humske...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.