MITROVIĆ: Partizan je malo bolje prošao od Zvezde u žrebu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Avg.2017, 00:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MITROVIĆ: Partizan je malo bolje prošao od Zvezde u žrebu (FOTO)

Orlovi od ponedeljka u Staroj Pazovi "bruse formu" za duele sa Moldavijom i Republikom Irskom.

Aleksandar Mitrović biće jedan od aduta fudbalske reprezentacije Srbije u predstojećim utakmicama kvalifikacija za odlazak na Svetsko prvenstvo u Rusiji. Napadač Njukasla, nekada Partizana u razgovoru za portalSrbija Danas osvrnuo se i na učinak svog bivšeg kluba, ali i Crvene zvezde u UEFA takmičenjima.

SVE JE SPREMNO: Orlovi polako pristižu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Staru Pazovu (FOTO)

- Velika je stvar za srpski fudbal što su se i Partizan i Zvezda plasirali u Ligu Evrope. Nadam se da će i jedni i drugi dogurati što dalje. Neće im biti lako, ali je velika stvar što su dva najveća srpska kluba ostvarila takav uspeh istovremeno - rekao je Mitrović, koji je odličan sagovornik za prognozu mogućnosti Zvezde u duelu sa jednim engleskim Premijerligašem, Arsenalom. Pitanje je bilo "kakve su Zvezdine šanse?".

- Nemaju šta da izgube. Takve utakmice bi trebalo da iskoriste da dokažu da se nisu slučajno plasirali u grupu. Dodatni adut mogu da budu i navijači kada se bude igralo u Beogradu, i to bi trebalo da iskoriste u duelu sa Arsenalom. Možda i prezime u Evropi -  rekao je Mitrović, a ova izjava sigurno će se dopasti svim zvezdašima. - Uz malo sreće možda i prezime u Evropi.

Partizan će u grupi igrati sa kijevskim Dinamom, Skenderbegom i Jang Bojsima, a Zvezda sa Arsenalom, Kelnom i BATE Borisovim. Ko je bolje prošao u žrebu?

- Možda malo bolje Partizan, ali ne treba se zavaravati. Sada svi igraju fudbal, pa ni Partizanu ni Zvezdi neće biti lako - zaključio je Mitrović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.