Izvor: HotSport.rs, 12.Okt.2017, 00:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MIROSLAV NIKOLIĆ: Kao mlad tim nemamo prevelike ambicije u Evropi, ipak možemo mnogo bolje od ovoga

Trener košarkaša Partizana je na konferenciji posle utakmice ponovo naglasio da njegovom timu trenutno nije prioritet uspeh u Evrokupu.

Nikolić je ocenio da je njegova ekipa u Berlinu odigrala jednu slabu partiju protiv Albe, ali da je trenutno njegov primarni cilj razvoj mladih igrača a ne rezultat u Evropi.
-Mi smo veoma mlada ekipa. Na primer, Marko Pecarski je rođen 2000. godine. Naš >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << izbor je da razvijamo igrače za budućnost. Ova grupa Evrokupa je veoma jaka i mi kao mlad tim nemamo prevelike ambicije-, rekao je Nikolić posle utakmice.
Popularni Muta ipak ističe da njegov tim može bolje nego što je večeras pokazao i da veruje da će ova ekpa „rasti“ kako sezona bude odmicala.
-Odbrana je bila na veoma niskom nivou, a nismo imali ni dobar protok lopte u napadu. Večerašnje izdanje nije bilo pravo, ali biće drugačije za nekoliko meseci. Čestitam Albi na zasluženoj pobedi. Radi se o jakoj ekipi koja je večeras igrala veoma agresivnu odbranu-, zaključio je Nikolić.
The post MIROSLAV NIKOLIĆ: Kao mlad tim nemamo prevelike ambicije u Evropi, ipak možemo mnogo bolje od ovoga appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Nikolić posle lošeg izdanja u Evrokupu: Grupa je jaka, a mi smo mlad tim

Izvor: Večernje novosti, 12.Okt.2017

Kao mlad tim nemamo najviše ambicije u ovom takmičenju. Partizan koji ste videli nije ono što očekujem da će biti u narednim nedeljama i mesecima - rekao je strateg crno-belih U najavi meča u Berlinu je trener Partizana Miroslav Nikolić rekao da je ekipi bitniji Zadar nego...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.