MIRKOVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU PRED NIŠ: Radnički izvanredna ekipa, ne plašim se suđenja (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Sep.2018, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MIRKOVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU PRED NIŠ: Radnički izvanredna ekipa, ne plašim se suđenja (FOTO)

Partizan sutra od 19 časova gostuje u Nišu.

Fudbaleri Partizana sutra će od 19 časova gostovati na ''Čairu''  Radničkom iz Niša u derbiju 10. kola Superlige Srbije. Biće ovo duel ekipa iz samog vrha, koje se nalaze na deobi drugog mesta sa po 20 bodova. U prethodnom kolu Partizan je odlično odigrao 158. večiti derbi, ali je meč na kraju završen 1:1, a trener crno-belih Zoran Mirković već je okrenut >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << narednom protivniku.

KO JE KOGA ZVAO? Bata Mirković rekao sve o telefonskom razgovoru sa Terzićem (FOTO)

NAJAVILI SU DOLAZAK: UEFA stiže u Humsku! Evo i zbog čega! (FOTO)

 - Kao što znamo da kažemo prva sledeca utakmica je najvažnija. Radnički izvanredna ekipa sa dosta dobrih pojedinaca u vrhu tabele kao i mi. Čeka nas težak zadatak. Nadam se da će utakmica biti zanimljiva. Dosta stvari potiče od Drinčića od kojeg kreću sve akcije. Igrao je za nas i motor je tima, ima izvanredan pas i prekid. Dosta su čvrsti, disciplinovani i borbeni. Jaki su na svim pozicijama. Lalatović energiju i znanje prenosi na ekipu, vidi se njegov potpis - ishvalio je Mirković narednog protivnika njegovog tima.

Mirković je na slatkim mukama pošto su svi prvotimci spremni za meč protiv Radničkog, pa trener crno-belih neće imati problema u kreiranju sastava za meč sa Nišlijama. Sudije i suđenje takođe ne brinu Mirkovića, a pravdu će u Nišu deliti najbolji srpski sudija Milorad Mažić.

 - Svi igrači su zdravi, samo je Rikardo imao problema posle derbija, ali je u stroju. Izostaju samo Bambi Tošić i Šehović - rekao je Mirković, a zatim se osvrnuo na sudije. - Ne plašim se, sudi naš najbolji arbitar. I da nije on ne bih se plašio suđenja u Nišu.

MILOŠEVIĆ SE OGLASIO ZBOG SPORNOG GOLA U DERBIJU: Njegovom izjavom niko neće biti zadovoljan (FOTO)

Od početka sezone Partizan ima velike probleme sa neefikasnošću jer postiže malo golova, ali sa druge strane malo i prima.

 - Težimo da postignemo što više golova. Neke se utakmice završe da bude samo jedan gol. Moramo da budemo dosta efikasniji - jasan je Mirković.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Pratite nas i na instagram profilu portala SrbijaDanas.com.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.