MARINKOVIĆ UTUČEN: Ne znam zašto je bilo manjka energije (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Nov.2017, 00:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MARINKOVIĆ UTUČEN: Ne znam zašto je bilo manjka energije (FOTO)

Košarkaši Partizana izgubili od Albe u 6. kolu Evrokupa.

Košarkaši Partizana izgubili su u 6. kolu Evrokupa od nemačke Albe u dvorani ‚Aleksandar Nikolić‘. Ovo je peti poraz crno-belih u evropskom takmičenju, a Vanja Marinković je vidno razočaran pričao posle utakmice.

Pročitajte i:

KAPITEN POSLE PORAZA: Veličković duboko razočaran, ali i sasvim REALAN u ocenama (FOTO) >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

EVROKUP: Neubedljivi crno-beli doživeli novi bolan poraz, Alba rutinski slavila (FOTO)

PARTIZAN ČEKA ALBU: Oko četiri hiljade Grobara u Pioniru (VIDEO)

- Stali smo u prvoj četvrtini, a dobro smo počeli. Oni su to znali da iskoriste, pobegli na pet-šest razlike, igrali su bolje od nas. Ne bih da komentarišem navijače i kako će da navijaju. Zaista ne znam zašto je bilo manjka energije – rekao je Marinković posle meča sa Albom.

U subotu izabranike Miroslava Nikolića očekuje duel sa Olimpijom u regionalnoj ABA ligi.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.