Lopta sa potpisima košarkaša Partizana na licitaciji Lokalne fondacije Niš

Izvor: JužneVesti.com, 14.Apr.2021, 08:29

Lopta sa potpisima košarkaša Partizana na licitaciji Lokalne fondacije Niš

Građani zainteresovani za kupovinu lopte sa kojom treniraju košarkaši Partizana i sa potpisima igrača prvog tima, mogu da se nadmeću za nju na licitaciji koja će biti otvorena do petka, 16. aprila od 16 sati. Početna cena je 10.000 dinara, a prikupljen novac biće uložen u fond za podršku najboljim idejama građana u Nišu.

Nakon dresa niškog fudbalera, ploča, slika i knjiga, na licitaciji će biti još jedan sportski kolekcionarski predmet. foto: Lokalna fondacija >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Niš

Pozivamo ljubitelje sporta da se pridruže i učestvuju u licitaciji i obezbede za svoju kolekciju vredan sportski rekvizit sa potpisima košarkaša, a u isto vreme pomognu i razvoju lokalne zajednice u Nišu jer će novac biti uložen u fond kroz koji se podržavaju najbolje ideje građana - u gradskim, prigradskim i seoskim sredinama, na teritoriji svih pet gradskih opština u Nišu - poručuju iz Lokalne fondacije Niš.

Podsećaju da su licitacije jedan od načina na koji Lokalna fondacija Niš prikuplja novac u zajednici, a kompletan iznos će Trag fondacija duplirati.

Sredstva prikupljena ovim putem, na drugim aktivnostima, kao i kroz donacije pojedinaca, organizacija i kompanija biće vraćena lokalnoj zajednici tako što će LFN na konkursima podržati projekte formalnih i neformalnih grupa građana.

Ideja je da se ohrabre aktivne komšije, da se udruže i realizuju različite inicijative iz oblasti uređenja grada, kulture, umetnosti, sporta i obrazovanja. U martu je raspisan prvi konkurs na koji je pristigao čak 61 predlog projekata - kažu u Fondacije.

Novu licitaciju Lokalna fondacija Niš organizuje partnerski sa radio Bankerom, a od petka, 16. aprila licitacija se otvara, a zainteresovani ponude mogu davati isključivo na Fejbsuk stranici Radio Bankera.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Potpisana lopta KK Partizan na licitaciji

Izvor: Megafon.co, 14.Apr.2021

Iz Beograda je u Niš stigla zvanična lopta kojom treniraju košarkaši Partizana, sa potpisima igrača prvog tima. I to pravo na novu licitaciju Lokalne fondacije Niš (LFN). Licitaciju partnerski organizuju Radio Banker i Lokalna fondacija Niš, a nadmetanje zainteresovanih građana je otvoreno...

Nastavak na Megafon.co...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.