Lesor: Dopada mi se ovde, srećan sam

Izvor: B92, 08.Feb.2023, 13:11

Lesor: Dopada mi se ovde, srećan sam

Košarkaš Partizana Matijas Lesor kaže da je srećan u Partizanu i da ne razmišlja o budućnosti.

"Uopšte ne razmišljam o tome, usredsređen sam na to da pobedimo u što više utakmica i da pomognem Partizanu da bude najbolji što može da bude. Ne znam šta će biti sledeće godine, a ni sledeće nedelje. Samo hoću da pomognem timu“, rekao je 27-godišnji Lesor za "Basketnjuz" i dodaje, "Dopada mi se ovde srećan sam. U dobrim sam odnosima sa trenerom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i saigračima. Sve je kako treba. Videćemo šta budućnost nosi".

Lesor je tokom svoje karijere nastupao za dosta klubova, izmeću ostalih za Nanter, Crvenu zvezdu, Unikahu, Bajern Minhen, Monako, Makabi i sada za Partizan, ali se samo u Šalonu zadržao duže od jedne sezone.

"Imao sam različite periode u Evroligi. Zvezda je bila dobar početak, ali onda su se desile neke stvari koje nisam mogao da kontrolišem i razišli smo se. Sada još više uživam u ovim trenucima jer sam svestan koliko je teško biti u ovoj poziciji u Evroligi – da ti ljudi veruju i daju ti minute. Pokušavam maksimalno da iskoristim svaku utakmicu", ističe Lesor.

"Igramo sa velikom energijom u svakom meču, svi su koncentrisani i mnogo igrača doprinosi – to je naša snaga. Ne oslanjamo se samo na jednog ili dvojicu igrača, tim smo u kojem je svako pretnja", dodao je Franzu.

Centar Partizana igra sjajnu sezonu u crno-belom timu, Francuz prosečno beleži 12,6 poena, 7,2 skokova i blokadu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.