LOŠE VESTI ZA PARTIZAN: Crno-beli bez njega napadaju Crvenu zvezdu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jun.2020, 22:35

LOŠE VESTI ZA PARTIZAN: Crno-beli bez njega napadaju Crvenu zvezdu!

Kakav maler.

Mladi fudbaler Partizana Nikola Lakčević sutra će obaviti snimanje zgloba kolena, nakon čega će biti poznata priroda povrede koju je doživeo danas.

Naime, mladi krilni fudbaler e u finišu utakmice sa Sparatakom iz Subotice, koju je Partizan izgubio 3:2, napustio teren zbog povrede kolena, što je zabrinulo sve u redovima crno-belih, a po svemu sudeći njegov nastup na predstojećem "večitom" derbiju je pod znakom upitnika.

- Igrač >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je osetio neprijatnost u zglobu kolena i preventivno je izveden iz igre. U toku sutrašnjeg dana obaviće se snimanje, kako bi se uklonile sve eventualne sumnje - saopšteno je večeras.

Nikola Lakčević je ove sezone odigrao 10 utakmica u svim takmičenjima za Partizan.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda poznata hrvatska navijačica Ivana Knol.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.