CRNO-BELI PROŠLI U NAREDNU RUNDU: DAC bolje igra kao domaćin, ali to nije dovoljno za Partizan (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jul.2021, 20:37

CRNO-BELI PROŠLI U NAREDNU RUNDU: DAC bolje igra kao domaćin, ali to nije dovoljno za Partizan (VIDEO)

Pantić i Rikardo doneli pobedu klubu iz Humske.

Fudbaleri Partizana plasirali su se u treće kolo kvalifikacija za Ligu konferencija pošto su savladali Dunajsku Stredu i u gostima sa 2:0 (1:0) i tako ukupnim rezultatom 3:0 eliminisali predstavnika Slovačke. Pobedu crno-belima doneli su Danilo Pantić u 20. i Rikardo u 80. minutu. Naredni protivnik Partizana biće ruski Soči.

Fudbaleri Partizana večeras od 20.45 gostuju u Slovačkoj na ''MOL areni'' protiv Dunajske >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Strede u revanš meču drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija. Crno-beli u revanš ulaze sa prednošću od 1:0 posle pobede u prvom meču odigranom u Beogradu.

Tim Aleksandra Stanojevića odigrao je odlično u prvom meču i propsustio brojne prilike da ostvari ubedljiviju pobedu, a možda čak već tada reši pitanje prolaska u narednu rundu. Crno-beli beli su u Slovačku otputovali bez Sejdbue Sume koji je navodno tužio klub zbog neisplaćenih zarada.

STARTNIH 1️⃣1️⃣ 🆚 @fcdac1904 ❕

🔄 IZMENE:

N. Stevanović, F. Holender, L. Pavlović, S. Baždar, M. Đorđević, A. Šćekić, B. Ostojić, R. Brežančić, M. Milovanović, N. Jović, M. Smiljanić.

Napred Partizan! 🖤🤍 pic.twitter.com/1cZFJhjyd8

— FK Partizan (@FKPartizanBG) July 29, 2021

Može se slobodno reći da je Dunajska Streda dobro prošla u Beogradu u rezultatskom smislu, ali nema sumnje da će slovački predstavnik sigurno biti znatno drugačiji protivnik pred domaćim navijačima, pa crno-beli treba da zadrže dozu opreza iako su nesumnjivo kvalitetniji tim.

DRUGO POLUVREME

PRVO POLUVREME

DAC – PARTIZAN 0:1

STADION: MOL arena.

SUDIJA: Alain Bieri (Švajcarska)

STRELAC: Pantić 20

DAC: Jedlička, Kružilak, Beskorovaini, Bruneti, Vera, Ndžai, Šefer, Nebila, Cikaniks, Zuberu, Divković.

PARTIZAN: Popović, Lutovac, Vujačić, Saničanin, Urošević, Zdjelar, Jojić, Marković, Natho, Pantić, Rikardo.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Keli, ćerka vozača formule 1 Nelsona Pikea

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan slavio i u Slovačkoj i eliminisao Dunajsku Stredu

Izvor: RTS, 29.Jul.2021

Fudbaleri Partizana savladali su u Slovačkoj ekipu Dunajske Strede sa 2:0 i tako sa ukupnih 3:0 izborili plasman u treće kolo kvalifikacija za Ligu konferencija. . Crno-beli su u revanš meču potvrdili pobedu iz Beograda i završili posao protiv Dunajske Strede...Slovačka...

Nastavak na RTS...

Osijek izbacio Poljake, Makedonci ispali, Fejenord jedva

Izvor: N1 televizija, 30.Jul.2021, 00:01

U revanš meču 2. kola kvalifikacija za Ligu konferencije fudbaleri Osijeka su u Gradskom vrtu savladali poljski Pogon sa 1:0 (1:0), što im je bilo dovoljno za plasman u narednu rundu, u kojoj će im rival biti bugarski CSKA iz Sofije.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.