LEGENDA PARTIZANA TVRDI: Pandemija korone je biološki rat, mi mali smo kolateralna šteta

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Apr.2020, 15:42

LEGENDA PARTIZANA TVRDI: Pandemija korone je biološki rat, mi mali smo kolateralna šteta

Zanimljiva analiza.

Legendarni jugoslovenski plivač i vaterpolista Đorđe Perišić provodi vreme u karantinu tokom pandemije korona virusa, s oburom na to da je stariji od 65 godina.

Perišić, koji je član vaterpolo generacije koja je 1968. godine osvojila zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Meksiko Sitiju, iz svog ugla je ocenio situaciju sa pandemijom korona virusom.

Život u svetu je u poslednjih mesec dana stao, a Perišić daje objašnjenje zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << čega je to tako.

- Celo ovo ludilo doživljavam kao biološki rat velikih sila, s previše kolateralne štete po nas male. Mnoge su istine kroz istoriju čovečanstva ostale neotkrivene ili neizrečene, verovatno ća tako biti i s ovom pandemijom, ali zna se za postojanje određenih centara moći i ljudi, sklonih raznim nedozvoljenim rabotama zarad ostvarenja svojih interesa. Čak i da su se zaigrali ovog puta, njih sigurno ne boli glava, jer su od početka imali neki svoj cilj i unapred znali strašne posledice, ali zato trpi ceo ljudski rod. I tek će… Mislim da će proći godine i godine dok se svi ne vratimo ranijem, normalnom životu. Ništa više neće biti isto posle ovakvog, specijalnog obračuna, s žrtvama čiji broj samo raste iz dana u dan. Jedno je kada vas gađaju bombama iz vazduha, jer su takvi napadi vidljivi i ograničeni na manju ili veću teritoriju, a drugo kada cela planeta ima posla sa nepoznatim neprijateljem – istakao je Perišić za Danas.

Perišić je legenda Vaterpolo kluba Partizan sa kojim je šest puta bio šampion Evrope i 11 puta prvak države. Po završetku igračke imao je i bogatu funkcionersku karijeru.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.