LE (kval.) - Nordsjiland kao Partizan, petarda Stoličine Olimpije, Bosanci odoleli u Bergamu!

Izvor: Sportske.net, 26.Jul.2018, 23:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LE (kval.) - Nordsjiland kao Partizan, "petarda" Stoličine Olimpije, Bosanci odoleli u Bergamu!

Evo rezultata drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Što se tiče naših predstavnika, Partizan je slavio minimalcem u "Humskoj", Radnički iz Niša je poražen na gostovanju u Tel Avivu, dok je Spartak priredio prvorazredno iznenađenje, pobedo nad praškom Spartom (više o sva tri duela na dnu).

Što se tiče potencijalnog protivnika niškog Radničkog u trećem kolu, kao i o još par duela odigranih >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na startu drugog kola, više možete pronaći OVDE.

Ekipa sa Malte je iznenadila Slovan iz Bratislave, Lajpcig i APOEL su bili ubedljivi na svojim terenima, o tim duelima kao i o ostalim odigranim u terminima od 18h, 18:30h, 19h i 19:30h OVDE.

Nakon tih mečeva videli smo i par zanimljivih okršaja, a treba izdvojiti duel potencijalnih rivala Partizana, između danskog Nordsjilanda i švedskog AIK-a.

Danski predstavnik je slavio na svom terenu sa 1:0 (1:0).

Jedini gol na utakmici bio je delo Andersena u 11. minutu susreta, na asistenciju Damsgarda.

Treba istaći da su gosti propustili veliku priliku u 50. minutu, na startu drugog dela igre je Eljonusi promašio jedanaesterac.

Ljubljanska Olimpija koju sa klupe predvodi Ilija Stolica, slavila je sa 5:1 (1:0) protiv Krusejdersa iz Severne Irske.

Poveli su u 30. minutu preko Boatenga, a sa tim rezultatom se otišlo na odmor.

Rapsodija domaćina u nastavku, nakon 10 minuta igre Crnić je povisio na 2:0, da bi u 68. minutu Boateng svojim drugim golom povisio prednost Slvoenaca na 3:0.

Samo pet minuta kasnije je Ilić postigao autogol, bilo je 3:1, ali je Crnić drugim golom na meču vratio tri gola prednosti domaćinu.

Konačan rezultat postavio je Kadrić u drugom minutu sudijske nadoknade.

Iznenađenje je priredila i ekipa Sarajeva, koja je ostala neporažena na gostovanju u Bergamu, meč je okončan sa 2:2 (2:0).

Atalanta je nakon 45 minuta imala dva gola prednosti, golove su postigli Toloi (11. minut) i Pesina (treći minut nadoknade).

Ipak, nisu se Bosanci predali, nakon 20ak minuta igre u nastavku smanjio je prednost ekipe iz Serije A Handžić, da bi samo pet minuta kasnije Sisić poravnao rezultat.

Do kraja nije bilo promene rezultat, te Sarajevo ima dva gola u gostima pred revanš na svom stadionu.

Rezultate svih mečeva drugog kola kvalifikacija za Ligu Evopre pogledajte u nastavku.

Partizan (Srbija) - Trakai (Litvanija) 1:0

Makabi Tel Aviv (Izrael) - Radnički Niš (Srbija) 2:0

Spartak Subotica (Srbija) - Sparta Prag (Češka) 2:0

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.