LE - Gaćinović i Lalat odabrali, koliko mogu ove postave Spartaka i Radničkog? (SASTAVI)

Izvor: Sportske.net, 12.Jul.2018, 20:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LE - Gaćinović i Lalat odabrali, koliko mogu ove postave Spartaka i Radničkog? (SASTAVI)

Poznate su startne postave za koje su se odlučili treneri Spartaka i niškog Radničkog.

Partizan na teren izlazi od 20:15, pola sata kasnije kreće meč na "Karađorđu", dok će Radnički iz Niša i Gzira početi utakmicu u 21 čas.

Pisali smo OVDE o tome koju će startnu postavu Miroslav Đukić suprotstaviti Rudaru, a sada su na red došle i ekipe Spartaka i Radničkog.

Vladimir Gaćinović >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << odlučio se da na teren stadiona "Karađorđe" izvede sledeću jedanaestoricu.

Spartak: Perić - Milošević, Ćalasan, Kerkez (C), Vukčević - Šimura, Marčić - Čečarić, Glavčić, Savković - Đenić;

Trener Radničkog iz Niša Nenad Lalatović opredelio se za sledeću startnu postavu.

Radnički Niš: Živković - Todorovski, Crnomarković, Pankov, Stanković - Mićić - Stanisavljević, Noma (C), Grbić - Haskić, Nikodijević.

Direktan prenos utakmice sa stadiona "Karađorđe" obezbeđen je na prvom kanalu Radio televizije Vojvodine, dok će meč na "Čairu" prenositi drugi program Radio televizije Srbije.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.