Kosović nema dilemu, imenovao dvojicu najopasnijih u redovima večitog rivala!

Izvor: Sportske.net, 25.Feb.2019, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosović nema dilemu, imenovao dvojicu najopasnijih u redovima "večitog" rivala!

Vezista Partizana Nebojša Kosović otkrio je na koju dvojicu fudbalera Crvene zvezde u subotu treba obratiti posebnu pažnju.

Fudbaler Partizana Nebojša Kosović rekao je danas da se nada da će i posle predstojećeg meča protiv Crvene zvezde imati pozitivan skor u večitim derbijima.

"Odigrao sam do sada pet derbija i imam dve pobede, dva remija i jedan poraz. Imam pozitivan skor, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pa se nadam da ću nastaviti tako. Naravno da mi je najdrži i u pamćenju onaj kad smo pobedili 3:1", rekao je Kosović za klupski sajt.

Fudbaleri Partizana u subotu gostuju Crvenoj zvezdi u utakmici 24. kola Super lige Srbije.

"Zvezda ima dobre igrače, a verovatno najveću pažnju treba obratiti na Marka Marina i na mog kolegu iz reprezentacije Mirka Ivanića", rekao je Kosović.

"Navikli smo na atmosferu derbija, ima puno iskusnih igrača. Najlepše je igrati na svom stadionu pred punim tribinama 'grobara', čija te energija nosi iz sekunde u sekundu. Ipak, kad utakmica počne, važno je samo ono na terenu i da je otvorimo na pravi način", dodao je on.

Partizan je prolećni deo šampionata počeo pobedama protiv Bačke i Proletera.

"Da ne ureknemo, ali stvari polako dolaze na svoje mesto i više se ne mučimo pred protivničkim golom. Sećate se svi i utakmice sa Bačkom i Proleterom jesenas, sada je druga priča", rekao je Kosović.

Večiti derbi, 159. po redu, na programu je u subotu od 18.00 na stadionu "Rajko Mitić".
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Kosović: Želim da sačuvam pozitivan skor u derbiju

Izvor: RTS, 25.Feb.2019

Fudbaler Partizana Nebojša Kosović izjavio je da se nada kako će i posle predstojećeg 159. večitog derbija imati pozitivan skor u duelima protiv Crvene zvezde. . "Odigrao sam do sada pet derbija, imam dve pobede, dva remija...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.