Košarkaši Partizana i Zvezde počinju Top 16 fazu Evrokupa 2. januara

Izvor: Beta, 20.Dec.2018, 11:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Košarkaši Partizana i Zvezde počinju Top 16 fazu Evrokupa 2. januara

Košarkaši Partizana i Crvene zvezde počeće takmičenje u Top 16 fazi Evrokupa 2. januara.Beogradski klubovi su uspešno završili grupnu fazu takmičenja Evrokupa i plasirali se u Top 16 fazu. Partizan će igrati u Grupi E sa Ritasom, Monakom i Albom. Zvezda će igrati u Grupi G sa Limožom, Unikahom i Valensijom.Utakmice Top 16. faze igraće se od 2. januara do 6. februara.U prvom kolu, 2. januara, Partizan će igrati na gostovanju protiv Ritasa, a Zvezda će dočekati Limož. Još nisu poznati termini odigravanja ostalih utakmica.U drugom kolu Partizan će dočekati Albu, a Zvezda će gostovati protiv Malage.Partizan će u trećem kolu dočekati Monako, a Zvezda će igrati na gostovanju protiv Valensije.U četvrtom kolu crno-beli će igrati kao gosti protiv Monaka, a crveno-beli će biti domaćini Valensiji.Partizan će u petom kolu dočekati Ritas, a Zvezda će u Francuskoj igrati protiv Limoža.U poslednjem šestom kolu, Partizan će igrati u Berlinu protiv Albe, a Zvezda u Beogradu protiv Unikahe.Po dve najbolje ekipe iz sve četiri grupe plasiraće se u četvrtfinale Evrokupa.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

TOMIĆU JE SVE JASNO: Imaćemo posla sa EVROLIGAŠIMA (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Dec.2018

Crvena zvezda u grupi sa Limožom, Valensijom i Unikahom...Košarkaši Crvene zvezde u TOP 16 fazi Evrokupa igraće protiv Limoža, Valensije i Unikahe. Kao i većina košarkaških stručnjaka i trener crveno-belih Milan Tomić se slaže da je grupa veoma teška_..- Nalazimo se u grupi koja je praktično...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.