Poraz Partizana od Cedevite, Murić odlučio

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Dec.2018, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poraz Partizana od Cedevite, Murić odlučio

Košarkaši Partizana izgubili su od Cedevite 76:71 (17:18, 25:12, 18:24, 16:17) u Beogradu u derbiju 12. kola ABA lige.

Zagrepčani su do trijumfa u hali "Aleksandar Nikolić" došli posle neizvesne završnice, kada je Markus Pejdž promašio zicer pola minuta pre kraja, a na drugoj strani bivši košarkaš Partizana Edo Murić pogodio trojku za nedostižnih +6.

Upravo posle tog koša, na tajm-autu, dogodio >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << se incident jer su navijači gađali tvrdim predmetima goste, što je dovelo do toga da igrači zajedno sa sudijama odu u svlačionicu, a posle pauze od 15 minuta i privedu meč kraju uz pražnjenje dela tribine.

Murić je postigao 13 poena i najbolje pratio prvog strelca utakmice Džejkoba Pulena koji je imao 19, dok je kod crno-belih Pejdž dao 14, a Novica Veličković i Džok Lendejl po 12.

Izabranici Andree Trinkijerija propustili su veliku priliku da se izjednače sa Cedevitom na trećem mestu, pa sada hrvatski šampion ima dve pobede više.

Partizan u sledećem kolu igra u Ljubljani protiv Olimpije 29. januara.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.