Izvor: MozzartSport.com, 15.Jun.2020, 10:42

Košarkaš Partizana zaražen koronom

Stigla potvrda iz kluba

Utisak je da smo se kolektivno prerano opustili, jer epidemija koronavirusa ne popušta! Broj zaraženih kao da ponovo raste iz dana u dan, a posebno će na udaru biti sportisti. Pogotovo oni koji igraju pred publikom. Ali nisu pošteđeni ni oni što samo treniraju, poput košarkaša. I upravo se među njima pojavio novi slučaj zaraze.

Košarkaški klub Partizan je zvanično na klupskom >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sajtu potvrdio da je Nikola Janković pozitivan na virus COVID-19.

"Centru Partizana NIS, Nikoli Jankoviću, potvrđeno je prisustvo virusa Covid 19 u organizmu. Nakon završetka sezone, Janković je planirao da putuje u inostranstvo na odmor i shodno propisanim procedurama, obavio je test na Korona virus. Ipak, test je potvrdio prisustvo virusa u organizmu, iako Janković trenutno nema nikakve simptome. U skladu sa instrukcijama lekara, Nikola Janković se odmah uputio u samoizolaciju. Ostali prvotimci i članovi stručnog štaba, biće preventivno testirani u najkraćem roku. Nikoli Jankoviću želimo brz i uspešan oporavak", stoji na sajtu crno-belih.

Nikoli Jankoviću potvrđeno prisustvo virusa Covid 19 u organizmu.

Nikola se dobro oseća, nema nikakvih teskoba i upućen je u samoizolaciju prema instrukcijama lekara.

Više na: https://t.co/uT7QRqRRaA#KKPartizan pic.twitter.com/1furfG2lhr

Podsećanja radi, košarkaši Partizana redovno treniraju već duže vreme, a sredinom prošlog meseca pridružio im se i trener Andrea Trinkijeri. On je testiran prilikom povratka iz Italije i bio je negativan.

Ne treba zanemariti činjenicu da su košarkaši Partizana u sredu bili gosti na polufinalu Kupa Srbije, odnosno da je nekolicina njih igrala na oproštaju Dejana Milojevića od Mege. Sva je prilika da će ovo biti samo prvi u nizu slučajeva među sportistima...

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.