Košarkaš Partizana zaražen koronavirusom

Izvor: B92, 15.Jun.2020, 10:41

Košarkaš Partizana zaražen koronavirusom

Nikola Janković, košarkaš KK Partizan, pozitivan je na virus Covid-19, potvrdili su crno-beli.

Centar crno-belih nema nikakve simptome, ali se nakon potvrde prisustva virusa izolovao prema instrukcijama lekara.

Janković je obavio testiranje i rezultati su se vratili pozitivni i sada će svi u klubu morati da se testiraju na virus koji je u svetu odneo više od 428 hiljada života.

"Posle završetka sezone, Janković je planirao da putuje u inostranstvo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na odmor i shodno propisanim procedurama, obavio je test na Korona virus. Ipak, test je potvrdio prisustvo virusa u organizmu, iako Janković trenutno nema nikakve simptome", navodi se na sajtu KK Partizan.

"U skladu sa instrukcijama lekara, Nikola Janković se odmah uputio u samoizolaciju. Ostali prvotimci i članovi stručnog štaba, biće preventivno testirani u najkraćem roku. Nikoli Jankoviću želimo brz i uspešan oporavak", dodaje se.

Nikola Janković bio je na "večitom" derbiju pre nekoliko dana, kao i na utakmici "Deki ciao" na kojoj je i sam učestvovao kao deo ekipe koju je nekada trenirao sada već bivši trener Mega Bemaksa.

Podsećamo, na oproštajnoj utakmici bili su, između ostalog, Novak Đoković i Nikola Jokić.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.