Košarkaš Partizana Nikola Janković pozitivan na koronavirus

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Jun.2020, 10:52

Košarkaš Partizana Nikola Janković pozitivan na koronavirus

Centar Partizana Nikola Janković pozitivan je na korona virus, zvanično je potvrdio klub.

Kako se navodi na sajtu crno-belih, Jankoviću je potvrđeno je prisustvo virusa Covid 19, nema nikakve simptome, ali se nakon potvrde prisustva virusa izolovao prema instrukcijama lekara.

"Centru Partizana Nikoli Jankoviću potvrđeno je prisustvo virusa Covid 19 u organizmu. Nakon završetka sezone, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Janković je planirao da putuje u inostranstvo na odmor i shodno propisanim procedurama, obavio je test na korona virus. Ipak, test je potvrdio prisustvo virusa u organizmu, iako Janković trenutno nema nikakve simptome. U skladu sa instrukcijama lekara, on se odmah uputio u samoizolaciju. Ostali prvotimci i članovi stručnog štaba, biće preventivno testirani u najkraćem roku. Nikoli Jankoviću želimo brz i uspešan oporavak", navodi se u saopštenju Partizana.

Janković bio je jedan od košarkaša koji je učestovao prošlog četvrtka na oproštajnoj utakmici doskorašnjeg trenera Mege Dejana Milojevića.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.