Kosanović opet potkačio Zvezdu: Ni oni nas ne bi pobedili, ali...

Izvor: Sportske.net, 05.Maj.2018, 20:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosanović opet potkačio Zvezdu: ''Ni oni nas ne bi pobedili, ali...''

Trener Napretka zadovoljan igrom svog tima večeras protiv Partizana u Humskoj, ali u razgovoru sa novinarima osvrnuo se i na prethodni meč sa Zvezdom u Kruševcu.

Napredak je sjajno ušao u današnji meč sa crno-belima, od 13. minuta je već vodio sa 2:0, ali u nastavku je dozvolio crno-belima da tu prednost anuliraju i stignu do boda.

Posle meča, šef struke Kruševljana Milorad Kosanović >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << imao je dosta razloga za zadovoljstvo, ali donekle žali za par propuštenih prilika u završnici meča.

''Prelepa utakmica dva tima orijentisana ka napred. Mi u prvom poluvremenu smo bili efikasni, zatvorili sve prilaze našem golu.





U drugom je Partizan napravio dve izmene i vidi se da su pogrešili što Ivanović nije igrao od početka. Mi smo malo fizički pali, ali smo se konsolidovali u poslednjih 15-20 minuta. Imali smo još dve stopostotne šanse'',
ocenio je Kosanović.

Ipak, i dalje ne može da se pomiri sa povredom svog igrača u prošlom kolu protiv Crvene zvezde, što je odmah posle tog meča ocenio kao ključni detalj.

''Ne bi ni Zvezda pobedila da nam nisu povredili N'Diajea u 80. minutu. Ne bi ni oni dali dva gola. Do tada nam nisu šutnuli na gol. S njima nije teško igrati. Ali jeste teško iz drugih razloga. Njihova igra je takva da možeš da im se suprotstaviš vrlo lako'', objašnjava Kosanović.

Usledilo je pitanje: ''Iz kojih drugih razloga?''



''Uslovi nisu podjednaki. Oni imaju prednost u svemu u odnosu na nas i nama je to mnogo teško, ali izdržavamo. Ćutimo i igramo, nije problem'',
zaključio je Kosanović.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.