Kosanović: Pobeda u Dobanovcima je arhivirana, sledeći je Partizan

Izvor: 011vodič.com, 25.Sep.2019, 20:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosanović: Pobeda u Dobanovcima je arhivirana, sledeći je Partizan

Trener Radničkog iz Niša Milorad Kosanović rekao je da je njegova ekipa odigrala dobro i zasluženo pobedila Budućnost iz Dobanovaca u Kupu Srbije, ali da mora da zaboravi taj duel i okrene se utakmici protiv Partizana u prvenstvu.
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija možete pronaći na sajtu naše kladionice, kao i na >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Jutjub kanalu.
Fudbaleri Radničkog plasirali su se u osminu finala Kupa Srbije, pošto su u Dobanovcima pobedili Budućnosti sa 4:1. Dva gola za Radnički postigao je Nikola Čumić u 15. i 16. minutu, a po jedan gol Nikola Stevanović u 33. minutu i Filip Knežević u 87. minutu.
Odigrali smo dobar meč i zasluženo smo pobedili. Dominirali smo tokom svih 90 minuta i da smo iskoristili sve šanse mogli smo i ubedljivije da trijumfujemo. Plašio sam se ovog meča. Kup je specifično takmičenje, ovde je teren kraći, neravan je, ali su moji igrači poštovali sve dogovore, postigli golove na vreme, tako da nismo imali problema  – rekao je Kosanović.
On je dodao da je u utakmici uspeo da odmori nekolicinu igrača, a da su pojedinci iskoristili šansu. Rekao je i da utakmicu treba što pre zaboraviti i okrenuti se pripremama za duel sa Partizanom.
Lazar Đorđević je pokzao da je uspešno izašao iz neugodne povrede, tako da me raduje ono što sam video na ovom meču. Nemamo mnogo vremena da razmišljamo susretu u Dobanovcima, već smo ga arhivirali i okrećemo se subotnjoj utakmici protiv Partizana – naveo je Kosanović.


The post Kosanović: Pobeda u Dobanovcima je arhivirana, sledeći je Partizan appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Android

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Kosan se plašio gostovanja u Kupu: "Teren kraći, neravan..."

Izvor: Sportske.net, 25.Sep.2019

Strateg Nišlija ipak zadovoljan...Trener fudbalera Radničkog iz Niša Milorad Kosanović rekao je danas da je njegova ekipa odigrala dobro i zasluženo pobedila Budućnost iz Dobanovaca u Kupu Srbije, ali da mora da zaboravi taj duel i okrene se utakmici protiv Partizana u prvenstvu...Fudbaleri Radničkog...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.