Konačno stigao dopis u Humsku, a onda je usledila nova misterija!

Izvor: Sportske.net, 12.Jul.2019, 12:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konačno stigao dopis u Humsku, a onda je usledila nova misterija!

U Partizanu sada imaju novu temu za razmišljanje posle dobijenog dopisa.

U Partizanu se ne mire sa odlukom Skupštine FSS da se Crvenoj zvezdi prizna titula iz 1946. godine, ali su im dva meseca bile ''vezane'' ruke jer iz Saveza nisu dobili nikakav zvaničan papir koji bi potvrdio odluku koja je u maju doneta na sednici Skupštine.

I konačno, taj dopis je stigao u Humsku, ali se prema informacijama >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << današnjeg ''Žurnala'' pojavio novi čudan detalj.

Naime, kako navodi pomenuti list, na tom papiru koji je dostavljen  Partizanu, paralelno sa potpisom predsednika FSS Slaviše Kokeze postoji i još jedan potpis od 15. maja, koji je izazvao neskriveno čuđenje potpredsednika Partizana Vladimira Vuletića.





''Ko je Edo Janjević'', upitao je on u neverici, uz sumnju da je to ''neko iz Zvezde'' i da je odluka antidatirana ''kako bi se Zvezdi omogućilo korišćenje grba sa tri zvezdice'' još na kraju prošle sezone.

Bilo kako bilo, sada su crno-beli dobili priliku da pokrenu sudski proces na temu Zvezdine titule iz 1946, što već dva meseca najavljuju.

Pomenuti dokument i potpise Kokeze i Janjevića možete da vidite OVDE.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.