Koeficijenti - Boli još više remi Partizana, početak oktobra ključan za dva učesnika u LŠ!

Izvor: Sportske.net, 20.Sep.2019, 09:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koeficijenti - Boli još više remi Partizana, početak oktobra ključan za dva učesnika u LŠ!

Trka za dva učesnika se nastavila, Srbije nije očarala ovog puta.

Srpski klubovi nisu očarali. Osvojen je jedan bod u evrokupovima, Crvena zvezda je poražena od Bajerna sa 3:0, a Partizan je odigrao 2:2 sa AZ Alkmarom.

Moramo biti zadovoljni i tim bodom, ali ako imamo u vidu činjenicu da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Partizan vodio sa 2:1 i imao igrača više, mogli smo da imamo nešto bolji koeficijent.

Prema poslednjem ažuriranju koeficijenata koji je urađen sinoć posle utakmica u Ligi Evrope, Srbija je i dalje na 18. mestu sa 23.750 bodova. Hrvati su ispred nas, sada još više jer je Dinamo pobedio, a ono 15. mesto koje je dostižno i gde se sada nalazi Grčka je isto udaljeno kao i pre ovih mečeva.

Grci su na koti 25,300 i ukoliko Crvena zvezda 1. oktobra savlada Olimpijakos na svom terenu, imaćemo ogroman plus u borbi za dva  učesnika u kvalifikacijama za LŠ u sezoni 2021/22.

Partizan gostuje Astani gde bi mogao doneti dodatne bodove, ali nema sumnje da je utakmica Crvene zvezde i Olimpijakosa ključna i bilo bi sjajno kada bi crveno-beli izborili 4 boda u duelima sa Pirejcima.

Podsetimo, Grci, potom Kiprani koji su na 16. mestu i Hrvati imaju po jednog učesnika u Evropi, dok je Srbija sa dva što je ogroman plus u toj borbi za dva učesnika u kvalifikacijama za LŠ.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.