Kako god se ova sezona završi, navijači Partizana će dugo pamtiti ove dve slike! (foto)

Izvor: Sportske.net, 12.Jun.2020, 11:43

Kako god se ova sezona završi, navijači Partizana će dugo pamtiti ove dve slike! (foto)

Suma i Sadik su ih obeležili.

Partizan još ništa nije osvojio ove sezone, u prvenstvu značajno zaostaje za Zvezdom, koja je odbranila titulu, ali posle pobede nad najvećim rivalom u polufinalu Kupa (1:0), crno-beli se nalaze pred petim uzastopnim trofejom  u našem najmasovnijem takmičenju.

Osim toga, Partizan je pod vođstvom Sava Miloševića ove sezone bio nadomak i evropskog proleća, a ono po čemu su crno-beli u najvećem delu sezone bili prepoznatljivi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << jeste njihov dopadljiv fudbal, ofanzivan, pa nisu izostajale majstorije koje su navijače dizale na noge.

Od tih majstorija sigurno će se najduže pamtiti dve - Sumina protiv Mančester junajteda, kada je izigrao Megvajera, ali je izostajao precizniji šut, kao i najnovija Sadikova protiv Crvene zvezde, kada je majstorski prevario Degeneka i ''spakovao'' pobedonosni gol za Bibarsa Natha.

Naravno, fotoreporteri su ovekovečili obe pomenute majstorije.

-

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

-

© Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pogledaj vesti o: Partizan,   Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.