Kako će Partizan potrošiti novac od Rikardovog transfera? Jedno je sigurno, od ovog pojačanja nema ništa! (foto)

Izvor: Sportske.net, 26.Jul.2019, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako će Partizan potrošiti novac od Rikardovog transfera? Jedno je sigurno, od ovog pojačanja nema ništa! (foto)

''Škripi'' u napadu bez Rikarda, videlo se to i u Inđiji, i sinoć u Rilu, zato navijači očekuju još jednog ofanzivnog fudbalera, ali jedna od najvećih želja ovog leta ostaće neostvarena.

Partizan je rezultatski dobro počeo novu sezonu. Najpre je na startu Linglong Superlige savladao Inđiju u gostima sa 1:0, a sinoć je i u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope bio bolji i od Kinas Kija >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u Velsu, takođe sa 1:0.

U obe utakmice brojne prilike su propuštene da se ostvare ubedljivije pobede, a najnovije pojačanje u napadu, Umar Sadik, od pripremne utakmice sa Bordoom ne pokazuje efikasnost.

Ni Đorđe Ivanović za sada ne opravdava očekivanja navijača, a i na golove Ognjena Ožegovića se i dalje čeka, mada je on za sada rezervna opcija.

Nedostaje Rikardo Gomeš, najbolji strelac iz prošle sezone sa ukupno 26 golova i posle njegovog transfera u Al Šaržu za 3+0,6 miliona evra očekuju se novi potezi uprave Partizana u tekućem prelaznom roku.

Konkretno, nova pojačanja iz inostranstva u ofaznivnoj liniji tima.

Međutim, s tim u vezi stigla je jedna loša vest za crno-bele, jer je njihova velika želja ovog leta, 25-godišnji ofanzivni vezista, Argentinac Huan Kavaljaro, odlučio da karijeru nastavi u argentinskom CA Unionu (Klub Atletiko Unionu).

Njemu je prethodno istekao ugovor sa Tigreom, bio je slobodan igrač, što je Partizan želeo da iskoristi, ali u toj nameri nije uspeo. Da je Rikardo otišao malo ranije, možda je sve moglo da bude drugačije...

Ostaje sad nada da bi crno-beli mogli da angažuju bar jednu od još dve opcije - Japanca Takumu Asana i Lea Natela, o kojima se takođe već dugo piše, ali za sada pomaka nema.

Od ostalih, domaćih opcija, u poslednje vreme se sve više govori o defanzivcu Čukaričkog Borisu Kopitoviću, ali treba imati u vidu da je Partizan već angažovao Igora Vujačića i Dominika Dingu na poziciji štopera.

U svakom slučaju, ima još dosta posla za upravu Partizana do kraja letnje pijace.

-

Juan Cavallaro completes Free Transfer move to Club Atlético Unión, Argentinahttps://t.co/SN4249JTdl#football #soccer #transfer

— Football Transfers (@transf_football) July 26, 2019

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.