Kada će prestati nasilje u srpskom fudbalu? Partizanovi čelnici napadnuti?

Izvor: Sportske.net, 06.Jun.2020, 12:58

Kada će prestati nasilje u srpskom fudbalu? Partizanovi čelnici napadnuti?

Potpredsednik crno-belih priznao da je bilo bliskog kontakta.

Kako prenosi "Telegraf", došlo je do verbalnog i fizičkog napada na upravu Partizana u Vranju pred utakmicu protiv Radnika iz Surdulice.

U jednom od restorana napadnuti su potpredsednik Vuletić, zamenik generalnog direktora Milorad Nikolić, sudija Osnovnog suda u Vranju, kao i vojno lice, koje je bilo u službenoj pratnji.


>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
"Razumem da korona utiče na kognitivne funkcije, ali ne mogu da razumem da je nasledna, pa zahvata i potomke zaraženih. Na nasilje i ovakve poruke odgovaram samo Njegošem: "Svak je rođen da po jednom umre, čast i bruka žive dovijeka"
, kaže Vladimir Vuletić, potpredsednik Partizana, prenosi "Telegraf".

Navodno su petorica momaka napala delegaciju Partizana, a među tom petoricom bio je i sin Dragana Antića, trenera Dinama iz Vranja.

Oni su, prema rečima "Telegrafa", prišli stolu i vređali upravu crno-belih i njihove domaćine, zahtevali su da odmah napuste lokal i Vranje.

Ubrzo se i policija pojavila na licu mesta, a do većih problema nije došlo i momci koji su bežali ka Nišu su uhvaćeni i protiv njih su podnete krivične prijave.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.