KUP SRBIJE: Mnogo uzbuđenja u Surdulici, Partizan preko Asana sve rešio u sudijskoj nadoknadi (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jun.2020, 17:26

KUP SRBIJE: Mnogo uzbuđenja u Surdulici, Partizan preko Asana sve rešio u sudijskoj nadoknadi (VIDEO)

Crno-beli se plasirali u polufinale.

Fudbaleri Partizana plasirali su se u polufinale Kup Srbije Srbije pošto su u Surdulici, u zanimljivom meču, savladali domaći Radnik sa 2:1 (2:1). Meč je trajao duže od dva sata pošto je u prvom poluvremenu dva puta prekidan zbog transparenta navijača Partizana, koji drugi put nisu želeli da ga uklone dok ne uđu svi Grobari na stadion, posle čega je glavni sudija Srđan Jovanović produžio prvo poluvreme za čak 18 minuta.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Meč je upravo i rešen u nadoknadi prvog poluvremena kada je Asano u drugom minutu nadoknadu doveo Partizan u vođstvo, da bi u 15. minutu nadokande Japanac i drugi put savladao Vasiljevića. Međutim, Stamenković je samo minut kasnije uspeo da smanji zaostatak svog tima, ali je do kraja ostalo 2:1 za Partizan koji je propustio još nekoliko odličnih šansi, mada je Šćepanović umalo postigao auto-gol u poslednjim trenucima meča. Ipak, lopta je završila na prečki, a crno-beli su zasluženo otišli u polufinale Kupa Srbije.

Fudbaleri Radnika u Surdulici dočekuju branioca trofeja Partizan u četvrtfinalu Kupa Srbije u meču koji počinje u 17.30. Crno-beli su posle neuspeha u borbi za titulu šampiona sa Crvenom zvezdom koja je odbranila krunu, sve karte bacili na Kup Srbije gde će pokušati da peti put uzastopno osvoje trofej.

Trener Partizana Savo Milošević poslaće na teren protiv Radnika iste starter kao iz prvenstvenog duela protiv Maldsot ikoj je Partizan rešio u svoju korist sa 4:1. Drugi put uzastopno, Uroš Vitas je starter umesto Bojana Ostojića koji će ponovo meč početi na klupi za rezervne igrače.

II POLUVREME

I POLUVREME

RADNIK – PARTIZAN 1:2 (1:2)

SURDULICA - STADION: Radnika.

GLEDALACA: 1.300.

SUDIJA: Srđan Jovanović.

STRELCI: Asano 45+2 i 45+15, Stamenković u 45+17. minutu.

RADNIK Vasiljević, Kostić, Stevanović, Makarić (od 83. Mićić), Danoski (od 83. Islamović), Đorđević (od 74. Georgiev), Pejčić (od 83. Dimitrić), Kričak, Stojanović, Mitošević, Pavlov (od 37. Stamenković. Trener: Simo Krunić.

PARTIZAN: Stojković, S. Pavlović, Natho (od 83. L. Pavlović), Sadik (od 83. Matić), Asano, Vitas, Zdjelar, Šćekić, Marković, Urošević, Miletić. Trener: Savo Milošević.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Jovana Đorđević, supruga Filipa Đorđevića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.