KOME ĆE SVIRATI TRUBE U DRAGAČEVU? Oslabljeni Partizan na mestu koje mu nikako ne leži

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2021, 10:42

KOME ĆE SVIRATI TRUBE U DRAGAČEVU? Oslabljeni Partizan na mestu koje mu nikako ne leži

Mladost dočekuje crno-bele u 10. kolu Superlige Srbije.

Partizan gostuje u Lučanima ekipi Mladosti posle remija u večitom derbiju (1:1) i burne predigre 10. kola.

Posle remija u derbiju, s dosta kadrovskih problema, Partizan danas (17.50) gostuje u Lučanima, gde ga čeka Mladost koja ove sezone igra ispod svih očekivanja. Kvota na dvojku je 1,20, a na Sigurnu pobedu (trijumf bez primljenog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gola) 1,88. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mladost Lučani - Partizan.

Ljutiti trener Aleksandar Stanojević osuo je paljbu zbog odložene utakmice Crvene zvezde protiv Voždovca, pri čemu je pomenuo da će crno-beli biti značajno oslabljeni u Dragačevu.

Lučani su često znali da budu “minsko polje” za crno-bele, gde su Beograđani poslednji put pobedili u sezoni 2017/2018 (1:2).

U poslednje tri sezone viđen je remi (1:1), pa dva minimalna trijumfa Mladosti po 1:0. I pored negativne tradicije minulih sezona Partizan je apsolutni favorit, pošto je u dosadašnjih osam utakmica vezao sedam pobeda uz pomenuti nerešen rezultat protiv Crvene zvezde i lider je na tabeli.

Sa druge strane, tim Ivana Stefanovića je posle šest vezanih poraza na startu šampionata osvojio četiri boda u dva poslednja meča, a konačno je slavio proteklog vikenda protiv Proletera u Novom Sadu (3:2). Međutim, Mladost sa četiri boda i dalje ima neslavan epitet “fenjeraša”.

Utakmica u Lučanima na programu je u četvrtak u 17.50 časova uz direktan prenos na TV Arena sport.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PITALI GA O OTKAZU: Savo SPOMENUO Partizan, uporedio ga sa OVIM klubom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2021

Bivši trener crno-belih ućutkao kritičare...Od dolaska na klupu Olimpije, Savo Milošević suočio se sa pritiskom. Više puta u prethodnom periodu, bivši trener Partizana "smenjivan" je sa klupe slovenačkog velikana, međutim, poslednjim rezultatima ućutkao je i najveće kritičare...Posle remija...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Trener Maribora dao otkaz, fudbaler suspendovan zbog svađe sa navijačima

Izvor: MozzartSport.com, 23.Sep.2021

Ljubičasti u četvrtak (20.15 časova) u derbiju 10. kola Prve lige Slovenije dočekuju Celje bez stratega Simona Rožmana i veziste Andreja Kotnika..Od poslednje četiri titule ubedljivo najtrofejniji slovenački klub Maribor je osvojio samo jednu. Sudeći po rezultatima u poslednje vreme, Ljubičaste...

Nastavak na MozzartSport.com...

PARTIZAN POČEO BRUTALNO U LUČANIMA: Gol za manje od 180 sekundi, Rikardo se snašao maestralno (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2021

Rana prednost crno-belih...Fudbaleri Partizana se u 10. kolu Superlige sastaju sa ekipom Mladosti u Lučanima...Meč je počeo više nego dobro za crno-bele...Sjajno igra Napoli od početka sezone - četiri pobede u četiri kola, i planira da taj niz nastavi večeras (18.30) na gostovanju Sampdoriji....

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.