KK Partizan danas na protestu u Kosovskoj Mitrovici, skupovi i u Gračanici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Dec.2018, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KK "Partizan" danas na protestu u Kosovskoj Mitrovici, skupovi i u Gračanici

Protesti Srba sa Kosova i Metohije protiv uvedenih taksi Prištine biće održani danas u 12 sati u Kosovskoj Mitrovici, Gračanici i Štrpcu pod nazivom "Svesrpski sabor", a protestu u Kosovskoj Mitrovici pridružiće se i košarkaši "Partizana".

Kako je za Tanjug potvrdio potpredsednik Srpske liste Igor Simić košarkaši "Partizana" će nakon protesta u Leposaviću odigrati prijateljski meč sa košarkašima >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << "Trepče" koji je bratski klub "Partizana" od 2014. godine.

Simić je rekao da će Srbi sa KiM na miran i demokratski način izraziti protest protiv diskriminatorskih mera Prištine uvedenih pre skoro dve nedelje.

"Biće to najmasovniji protesti do sada i pozivam građane da se odazovu u što većem broju", kazao je Simić.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Košakraši "Partizana" zaustavljeni na Jarinju

Izvor: Blic, 04.Dec.2018

Rukovodstvo i igrači KK Partizan zaustavljeni su danas pre podne na administrativnom prelazu Jarinje, gde im nije dozvoljeno da uđu na teritoriju Kosova i Metohije.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.