KAPITEN JE IMAO SAMO JEDNU PORUKU ZA NAVIJAČE: Delije, molim vas IZVINITE (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Maj.2019, 22:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAPITEN JE IMAO SAMO JEDNU PORUKU ZA NAVIJAČE: Delije, molim vas IZVINITE (VIDEO)

Partizan osvojio četvrti uzastopni Kup Srbije.

Mnogi su Crvenu zvezdu videli kao favorita pred finalni meč Kupa Srbije protiv Partizana, ali su crno-beli na stadionu ''Rajko Mitić'' ostvarili minimalnu pobedu 1:0 i četvrti put uzastopno osvojili trofej namenjen pobedniku najmasovnijeg fudbalskog takmičenja.

Crveno-beli su odigrali veoma loš meč, u potpunosti podbacili i zasluženo doživeli poraz i tako propustili priliku da posle 12 godina osvoje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << duplu krunu. Vujadin Savić je takođe bio svestan koliko su on i saigrači podbacili u poslednjoj utakmici sezone i izvinio se navijačima zbog loše igre.

 - Izvinjavam se navijačima zbog loše igre. Ovo je bila naša najgora utakmica ove sezone - rekao je Savić, a kompletnu izjavu možete poslušati u video snimku.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.