KAKVA PROMENA: Vranješ rešio da krene ISPOČETKA! Odlazi u klub koji navijači Partizana ne pamte po dobru

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jan.2021, 19:21

KAKVA PROMENA: Vranješ rešio da krene ISPOČETKA! Odlazi u klub koji navijači Partizana ne pamte po dobru

Rešio.

Neće po dobrom pamtiti Ognjen Vranješ epizodu provedenu u Anderlehtu. Povremeni reprezentativac BiH nije uspeo da se ustali u timu Anderlehta i upiše značajne minute, nekadašnji igrač atinskog AEK-a, odigrao je samo četiri utakmice i na terenu proveo svega 360 minuta kao igrač briselskog velikana, što je označilo rastanak sa višestrukim šampionom Belgije

Neće, međutim, Vranješ morati da menja državu, pošto će i u nastavku karijere igrati na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << belgijskim terenima. Naime, iskusni fudbaler će ostatak sezone provesti na pozajmici u redovima Šarlroe.

Igrao je reprezentativac Bosne i Hercegovine u pobedama protiv Serkl Briža i Vasland Beverena, remiju sa Eupenom, a poraz od Klub Briža 3:0 bio mu je oproštajni, što se tiče sezone. U prevodu, od 4. oktobra Ognjen nije odigrao meč, dok 15 duela zaredom nije našao mesto ni na klupi.

-- TO DO LIST --

✅ Latéral droit

✅ Défenseur central

▶️ https://t.co/jMIz6IIc2s#RCSC #Mercato #BienvenueOgnjen pic.twitter.com/aq4OVpyv5y

— RCSC Official (@SportCharleroi) January 25, 2021

Svojevremeni igrač Crvene Zvezde i kruševačkog Napretka je prethodnu sezonu proveo na pozajmici u Atini i za AEK odigrao 16 prvenstvenih mečeva, zanimljivo, na osam od pomenutog broja grčki velikan je uspevao da ne primi gol, a Vranješ je čak bio strelac protiv Lamije.

Šarlroa je tim sa trenutno najlošijom formom u Župile ligi i nadaju se da će im Ognjen pomoći da prekinu crni niz, budući da imaju pet poraza zaredom.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.