Juve odustao od Srbina, ali će Partizan ipak dobiti svoj deo?

Izvor: Sportske.net, 22.Mar.2019, 10:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juve odustao od Srbina, ali će Partizan ipak dobiti svoj deo?

Izgleda da od transfera nema ništa, naslućuje se novi klub srpskog reprezentativca...

Nikola Milenković je slovio za želju Juventusa, dugo su ga gledali, zadovoljio je sve kriterijume, ali problem je cena.

Juve želi De Lihta koji je bliži Barseloni, međutim, za Milenkovića koji je bio drugi pik Fiorentina traži oko 60 miliona evra.

Za Juventus to je previše, njihova želja je Blekijev saigrač Kjeza, za koga su spremni da plate 70 miliona, nakon što >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << prodaju Daglasa Koštu.

Prema nekim informacijama, Milenkovićeva budućnost leži u Španiji, naime, Atletiko će izgubiti Godina i Lukasa Ernandeza, prvi je već igrač Intera, drugi je završio posao sa Bajernom koji će platiti klauzulu i upravo od tog novca Ćolo Simeone želi da kupi bivšeg fudbalera Partizana.

U Humskoj željno čekaju taj transfer pošto imaju 10% od naredne prodaje, što znači da bi u kasu moglo da se slije oko šest miliona evra.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Mediji bruje o prelasku Pavlovića u Juventus, šta Vazura kaže?

Izvor: Sportske.net, 22.Mar.2019

Oglasio se generalni direktor Partizana...Osim izbora novog trenera, pa sportskog direktora, kao i borbe za dobijanje evropske licence, tokom prvenstvene pauze je još jedna tema izbila u prvi plan kada je Partizan u pitanju...Radi se o navodnom interesovanju Juventusa za Partizanovog 17-godišnjeg štopera...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.