Jovanović: Protiv Budućnosti za što bolji plasman pred fajnal for

Izvor: Blic, 06.Mar.2012, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanović: Protiv Budućnosti za što bolji plasman pred fajnal for

Trener košarkaša Partizana Vlada Jovanović izjavio je da je meč protiv Budućnosti veoma važan za crno-bele zbog osvajanje što boljeg mesta pred završni turnir Jadranske lige u Tel Avivu.

"U narednom periodu, pored toga što nam dolazi Budućnost, čekamo ozbiljne protivnike do kraja prvenstva. Borimo se, ne samo za ostvarenje primarnog cilja - plasmana na fajnal for, već želimo što bolji plasman i zbog bodovanja i zbog samog turinra. Trudićemo se da dižemo formu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koliko je god to moguće zbog početka domaćeg prvenstva", rekao je Jovanović za klupski sajt.

Crno-beli su u dosadašnjem toku regionalne lige zabeležili 16 pobeda i šest poraza, dok Podgoričani imaju učinak 15-6.

"Ove sezone smo odigrali jednu utakmicu koju smo izgubili i u kojoj nismo pružili pravu partiju. Budućnost gaji prepoznatljiv stil, agresivna košarka na oba dela terena. Posle pet utakmica koje smo odigrali na strani, računajući Kup, sada se vraćamo u Pionir i očekujem da nastavimo sa kvalitetnim igrama", zaključio je Jovanović.

Utakmica se igra u sredu od 18 časova u hali "Pionir", a uprava crno-belih je saopštila da će povodom međunarodnog Dana žena, ulaz biti besplatan za sve dame.

Povezane vesti: Jovanović: Nadam se da ćemo pregrmeti privikavanje na nastupe bez Pekovića Umor stigao košarkaše Partizana u Podgorici, poraz crno-belih od Budućnosti Jovanović: Oprezno protiv Budućnosti, igraju agresivno u "Morači"

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jovanović: Sledi podizanje forme

Izvor: RTV Pink, 06.Mar.2012

. . . Trener košarkaša Partizana Vlada Jovanović izjavio je danas da je meč protiv Budućnosti veoma važan za crno-bele zbog osvajanje što boljeg mesta pred završni turnir Jadranske lige u Tel Avivu.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.