Još se ne zna da li će ostati u Partizanu, ali na odmoru uživa za sve pare (foto)

Izvor: Sportske.net, 07.Jan.2019, 01:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još se ne zna da li će ostati u Partizanu, ali na odmoru uživa ''za sve pare'' (foto)

Odmor se polako privodi kraju, bliži se vreme odluke.

Gabrijel Enake je letos došao u Partizan kao pojačanje na poziciji desnog beka, ali tokom jeseni je retko dobijao priliku da zaigra, pre svega zbog viška stranaca u timu.

Potom je usledilo par mečeva u kojima smo ga konačno videli na terenu, a on je postigao i dva gola protiv Čukaričkog i Vojvodine.

U samom finišu prvog dela >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sezone ponovo je pao u drugi plan, pa će ove zime najverovatnije uslediti razgovori sa upravom oko njegovog daljeg statusa u klubu.

To bi trebalo da se dogodi po Enakeovom povratku sa odmora koji se privodi kraju, jer je Mirkovićeva prozivka zakazana za 9. januar.

A prema onome što je objavio na Instagramu, vidi se da je rumunski internacionalac uživao u Dohi zajedno sa suprugom, a primetićete da je i boju kose promenio...

-

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

#simply#us#happyday#timeforus#hair#blondie#love#together#TogetherEna @gabriela_benga @gabriel.enache

Објава коју дели TogetherEna (@enalenaena) дана 5. Јан 2019. у 4:02 PST

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.