Još jedan transfer, uprava Partizana ispunila najveće Stanojevićeve želje! Kako će izgledati tim protiv Zvezde?

Izvor: Sportske.net, 03.Okt.2020, 18:42

Još jedan transfer, uprava Partizana ispunila najveće Stanojevićeve želje! Kako će izgledati tim protiv Zvezde?

Kakav dan za klub iz Humske!

Dugo se čekalo, dugo se ništa nije dešavalo posle povratka Aleksandra Miljkovića, čitavih mesec dana, a onda u jednom danu, serija pojačanja za Partizan, u samom finišu prelaznog roka!

Najpre je juče predstavljen Filip Holender, onda se pojavila vest da će se iskusni levi bek Ivan Obradović konačno vratiti u Humsku, da bi ovog popodneva TV Arena Sport prenela najnovije informacije da je vezista Miloš Jojić potpisao dvogodišnji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ugovor, a da štoper Svetozar Marković gotovo sigurno dolazi na pozajmicu iz Olimpijakosa!

Istovremeno, pojavila se ponuda za Umara Sadika od španske Almerije od osam miliona evra, pa postoji mogućnost da se najbolji strelac Partizana rastane sa crno-belima posle večerašnjeg duela sa Metalcem.

Posle svega ovoga, jasno je da će sastav Partizana biti značajno izmenjen u predstojećem večitom derbiju, koji je na programu 17. oktobra.

Povratak Svetozara Markovića znači da je Partizan rešio problem ''bonus igrača'', pa je izvesno da će se kapiten Vladimir Stojković u derbiju konačno vratiti na gol umesto mladog (i sve boljeg) Aleksandra Popovića.

Uz Markovića siguran ''bonus igrač'' bi trebalo da bude Filip Stevanović, ukoliko ostane u Partizanu, s obzirom na veliko interesovanje i za njegove usluge.

Kada je u pitanju ostatak tima, sada će Aleksandar Stanojević imati veliki izbor kvalitetnih igrača, ujedno i veliki prostor za iznenađujuća rešenja koja može da priredi kolegi Dejanu Stankoviću.





Na primer:







Stojković - Miljković, Banjak, S. Marković, Obradović - Zdjelar, Natho (Šćekić) - F. Stevanović, Asano (Holender), Jojić (Suma), Sadik (L. Marković).

-
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

SVE JE GOTOVO Bivši reprezentativac Srbije se vratio u Humsku! Partizan dobio veliko pojačanje!

Izvor: Kurir, 04.Okt.2020, 13:27

Iskusni levi bek Ivan Obradović zvanično je postao novi igrač beogradskog Partizana.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.