Jokanović otkrio šta očekuje od Strahinje Pavlovića

Izvor: B92, 01.Feb.2020, 19:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jokanović otkrio šta očekuje od Strahinje Pavlovića

Slaviša Jokanović, trener Al Garafe, posmatrao je prijateljski meč Partizana i moskovske Lokomotive u Dohi.

Crno-beli su taj duel rešili u svoju korist posle penala sa 4:2 (1:1).

Bivši šef stručnog štaba beogradskog kluba izneo je svoje utiske nakon utakmice.

"Partizan je igrao danas jednu pripremnu utakmicu. Sa ovim modernim tehnologijama je lako pratiti utakmice. Jesenas sam >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pre svega pratio evropske utakmice. Mislim da su odigrali dobar meč danas. Imaju još dve jake utakmice i nadaju se da će sezonu početi u jakom ritmu", rekao je Jokanović.

Kapiten Partizana Zoran Tošić je upravo kod Jokanovića dobio priliku na početku svoje seniorske karijere.

"Nije moj igrač Zoran Bambi Tošić. On ima svog oca i majku (smeh). Sa njim sam radio pre desetak godina, sad je on svoj čovek, napravio je uspešnu karijeru. Još par godina je pred njim u profesionalnom fudbalu", dodao je Jokanović.

Novinarku klupske televizije interesovalo je koji fudbaler Partizana je "zapao za oko" Jokanoviću.

"Teško se sad oduševljavati. Svideo mi se igrač koji više nije naš, nego igrač Monaka (prim. aut. Strahinja Pavlović). Vidi se da u tom uzrastu, u tom godištu da poseduje i znanje i tehničko-taktički kvalitet i očekujemo da napravi veliku karijeru", istakao je Jokanović.

Jokanović je u nekoliko rečenica pokušao da objasni lokalni fudbal i pokušaje da se on popularizuje.

"Ovde je uloženo mnogo napora, novca, znanje je uveženo. Ovde ima samo 500 seniorskih igrača, nije ni njima lako. Na sve načine pokušavaju da popularizuju ovaj sport, da animiraju igrače. Ovde su u letnjem periodu ekstremne temperature., tako da se mnogi opredeljuju za neke druge sportove", zaključio je Jokanović.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Slaviša Jokanović: Svideo mi se igrač koji nije naš, očekujem veliku karijeru od Pavlovića

Izvor: MozzartSport.com, 01.Feb.2020

Susret prijatelja. Bili su Savo Milošević i Slaviša Jokanović saigrači u Partizanu, kasnije u reprezentaciji Jugoslavije, svakog je život odveo na svoju stranu, veza je ostala, a koliko je čvrsta videlo se u Dohi. Sadašnji trener Al Garafe iz Katara iskoristio je dolazak svog kluba u zemlju domaćina...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.