Joga Bonito na Markecov način, potez kakav se retko viđa na superligaškim terenima! (video)

Izvor: Sportske.net, 25.Sep.2019, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Joga Bonito" na Markecov način, potez kakav se retko viđa na superligaškim terenima! (video)

Da li je ovo najava još boljih partija povratnika u Humsku?

U Ivanjici se igra drugo poluvreme meča između Javora i Partizana, a gosti vode sa 1:0 golom Lazara Markovića u 26. minutu igre.

Nakon toga, videli smo jedan fantastičan potez bivšeg fudbalera Liverpula kada je svog čuvara prebacio na atraktivan način i nastavio trk po desnoj strani.

U nastavku akcije, Markec je uspeo i da centrira kako treba, ali je Sadik lošim prijemom lopte upropastio sjajnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << šansu za "crno-bele".

Potez kakav retko viđamo na superligaškim terenima.

Sjajan potez @LMarkec50 ! ⚫⚪🖤 pic.twitter.com/FDWV0ZiIat

partizan_belgrade_news (@partizan_news_) 25. септембар 2019.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Potez jučerašnjeg dana izveo je Lazar Marković! (video)

Izvor: Sportske.net, 26.Sep.2019, 13:34

Šteta po njega što u nastavku akcije nije realizovana ova akcija...Partizan je juče pobedio Javor u gostima rezultatom 2:0, a Lazar Marković je postigao oba gola u ovoj pobedi...Pored ta dva gola, imao je i neverovatan potez kojim je izbacio fudbalera Javora iz igre, nakon čega je protutnjao po...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.